Over ons

De partner voor ondernemend MKB.
Office Comfort is leverancier van kantoor- en projectmeubelen en adviseur voor kantoor- en projectinrichting en onze diensten vereenvoudigen het betrekken van nieuwe of verlaten van oude werk-, zorg- en leeromgevingen.

 

Projectinrichting – Het Nieuwe Werken
Veel van onze klanten komen uit het MKB, iets waar we trots op zijn. We worden gezien als no nonsense inrichter, waarmee het goed en snel schakelen is. Iedereen onderneemt en moet zich concentreren op eigen activiteiten. Vaak ontbreekt de tijd om lang onderzoek te doen. De inrichting en de meubelen moeten er goed uitzien, kwaliteit hebben, een scherpe prijs hebben en snel leverbaar zijn. Men wil prettig informeel en vooral goed geholpen worden.

Inmiddels weten huisarts-, tandarts- en fysiotherapiepraktijken, verpleeg-, verzorgingshuizen en ziekenhuizen ons ook te vinden. Administratiekantoren, accountants, banken, verzekeraars, ICT bedrijven, reclamebureaus, uitzendorganisaties. Scholen, hogescholen en universiteiten, tal van organisaties met ‘allemaal een andere tak van sport’ schakelen ons in.

Van thuiswerkplek tot veranderende werkomgevingen en Het Nieuwe Werken. De manier van werken, zorgen en leren verandert en daarmee vaak de inrichting van werk-, zorg- en leeromgevingen. Wat voor ons niet verandert, is dat iedereen dezelfde aandacht en service dient te krijgen. Creativiteit, denken in oplossingen. Daarom werken wij samen met partners die ons en u ondersteunen van idee tot realisatie en daarna.

 

Nieuw kantoor- en projectmeubilair
Wij hebben een gevarieerd en zorgvuldig geselecteerd assortiment kantoor- en projectmeubilair. Voldoend aan geldende normen. Passend binnen elk budget.

 

Gebruikt kantoor- en projectmeubilair
Wij hebben een veelvuldig wisselend assortiment gebruikte kantoor- en projectmeubelen van gerenommeerde fabrikanten zoals Ahrend, Comforto, Gispen, Interstuhl, Lensvelt, Steelcase, Vitra, Wilkhahn en anderen merken.

 

Opkoop van uw kantoormeubel inventaris
Gaat u verhuizen? Een overschot aan kantoor- en projectmeubilair? Wij kopen geregeld kantoor- en projectmeubelen op.

 

Inruil
Wij ruilen regelmatig gebruikt kantoor- en projectmeubilair in.

 

Voorraad en snelle levering en gratis montage
Onze voorraad is groot en wij transporteren en monteren zelf, dus kunnen snel leveren en installeren. Bijna altijd gratis.

 

Casco opleveren en demontage
Pand bezemschoon opleveren? Tapijt verwijderen? Wanden demonteren? Databekabeling verwijderen? Afvoeren? Bellen.

 

Verhuur
Een project met een bepaalde duur, of tijdelijke huisvesting en liever geen nieuw meubilair aanschaffen? Andere redenen om aan ‘huren’ te denken? Wij verzorgen transport en installatie en na afloop weer ophalen van het meubilair.